Hlavní obsah

Belgičan seděl na záchodě v baru téměř pět dnů

– Ostende
Novinky, zkr

Belgičan Jimmy De Frenne proseděl skoro celých pět dnů v kuse na toaletě baru v Ostende. Důvodem nebyly střevní potíže, ani jiné zdravotní komplikace. Muž se rozhodl, že překoná Guinnessův rekord, píše agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Belgičan seděl na záchodě 116 hodinVideo: Reuters

 
Článek

Osmačtyřicetiletý Jimmy, který se zaškoluje na řidiče autobusu, seděl na toaletní míse umístěné speciálně pro tyto účely uprostřed baru Filip´s Place v Ostende. Podnik byl po celou dobu otevřen, aby za ním mohli chodit příbuzní a kamarádi.

Každou hodinu měl podle regulí Jimmy možnost svůj „trůn“ opustit a protáhnout se nebo si dojít na skutečný záchod. Minuty ale mohl také střádat a pak je využít ke spánku. Původní cíl byl 165 hodin. Nakonec svůj kousek z důvodu vyčerpání a bolavých nohou ukončil 12. července po 116 hodinách.

„Dělat si legraci sám ze sebe je nejlepší způsob humoru. Proč to dělám? A proč ne? Myslím, že k tomu nepotřebujete žádné speciální nadání. Akorát musíte být trochu blázen, to je nezbytné,“ uvedl.

Rekord tohoto typu zatím nebyl nikdy oficiálně vytvořen. Jak se však Jimmy ještě před zahájením svého pokusu informoval, jeho předchůdce vydržel sedět na toaletě 100 hodin.

Na potvrzení svého výkonu od zástupců Guinnessových rekordů ovšem Belgičan zatím čeká.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám