Hlavní obsah

Beckhamovi se stýská, denně domů volá 20krát

TOKIO

Fotbalista David Beckham v Asii, kde je se svým novým týmem Realem Madrid na předsezónním turné, postrádá svoji ženu a děti. Po Victorii, Brooklynovi a Romeovi se mu stýská tolik, že jim denně dvacetkrát volá a posílá mobilním telefonem MMS fotky.

Foto: Vratislav Konečný
Článek

Jak píše zpravodajský server Ananova, deníku Daily Mirror se populární kapitán anglického národního týmu svěřil s tím, že po své rodině nesmírně touží. "Mluvím s nimi až dvacetkrát za den. Opravdu se mi stýská. Myslím, že ostatní hráči jsou na tom stejně," prohlásil Beckham.

David Beckham v rozhovoru také uvedl, že se jeho rodina velmi těší na život v Madridu. "Až najdeme nějaký dům, budeme žít v Madridu. Victoria ale samozřejmě bude čas od času muset cestovat kvůli své práci," připomněl manželčinu kariéru zpěvačky fotbalista.

"Člověk v různých etapách svého života musí udělat těžká rozhodnutí. Nechtělo se mi stěhovat do ciziny, ale teď mi to připadá správné. Všichni hráči se ke mně chovají skvěle," raduje se nad svým rozhodnutím opustit Manchester United a odejít do Realu Madrid Beckham.

Reklama

Související články

Beckham se neobává, že zklame

Hlavní aktér nejdiskutovanějšího přestupu fotbalového léta David Beckham se neobává, že ve španělském Realu Madrid neuspěje. Kapitán anglické reprezentace...

Hvězdný Real cestuje a zanedbává přípravu

Fotbalisté španělského mistra Realu Madrid se obávají, že nebudou na nadcházející sezónu náležitě připraveni. Příčinou je vyčerpávající asijské turné, během...

Výběr článků

Načítám