Hlavní obsah

Beckhamovi konečně našli vhodný dům, dají za něj půl miliardy

– LOS ANGELES
Novinky, Famous.cz

Davidovi a Victorii Beckhamovým už ke stěhování do Los Angeles vůbec nic nestojí v cestě. Konečně našli vhodnou rezidenci, která by odpovídala jejich požadavkům a plnila funkci reprezentativního sídla celebrit. Fotbalistu a jeho choť přitom vůbec nestresuje, že kvůli koupi rezidence zchudnou o více než půl miliardy korun.

Článek

Po měsících pátrání konečně mají sedmipokojový dům v Beverly Hills. Má vlastní tenisový kurt, domácí kino, apartmán pro hosty a šest fontán na zahradě. David a Victoria si je pořídí pro ně za poměrně směšný obnos 28 miliónů dolarů. Za přestup k fotbalovému týmu LA Galaxy z Realu Madrid utržil Beckham přitom 250 miliónů dolarů.

"Je to hotové. Našli pro sebe perfektní nemovitost v Beverly Hills. Ten dům je moderní, vzdušný, velmi světlý a prostorný s množstvím oken. Je to velká stavba, ale ne mohutná. Je dost velká pro ně jako pětičlennou rodinu, navíc je tam prostor pro rodinné příslušníky, kteří je z Británie přijedou navštívit," potvrdil magazínu People blízký přítel páru.

Teď už se bude jen přestavovat a zařizovat, aby bylo vše připraveno pro červencové stěhování. "Victoria se setká s bytovými architekty, bude projednávat přestavbu a všechny aspekty plánu pro ten dům. Je to pro ně velká úleva. Obešli skutečně velké množství domů. Konečně byli schopni vybrat dům a školu pro syny. Teď mohou do stěhování odpočívat. A mohou si bouchnout láhev šampaňského," dodal nejmenovaný zdroj.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám