Hlavní obsah

Beckhamová odletěla ze šampionátu ke kadeřníkovi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Zatímco David Beckham pomohl Angličanům do čtvrtfinále a ukázal tak, že je stále důležitou součástí týmu, jeho manželka se pečlivě stará o skandály. O kritiku zdá se přímo prosí. Tentokrát odletěla do Anglie z Německa, kde sleduje fotbalový šampionát, jen proto, aby si zašla ke svému kadeřníkovi.

Článek

Bývalá Spice Girl odletěla ze šampionátu do Británie jen proto, aby si nechala prodloužit své vlasy. Dvaatřicetiletá zpěvačka se zřejmě pro tento výlet rozhodla poté, co na některých fotkách z minulého týdne vypadala, jako by měla na hlavě místa bez vlasů.

Blízký zdroj prohlásil: "Byla neuvěřitelně naštvaná, když se fotografie objevily v novinách. Chtěla to vyřešit ještě před zápasem s Portugalskem, který bude již opět sledovat ze stadiónu."

Angelo Georgiou, který vlastní londýnský salón, kam Beckhamová letěla, řekl: "Victorii děláme vlasy již šest let. Před dvěma dny volala, jestli bychom za ní mohli přiletět do Německa a prodloužít jí vlasy. Nakonec však přijela do Londýna. Účes ji stál necelých 70 tisíc korun."

Reklama

Související témata:

Související články

Beckhamová je pěkná semetrika

Manželka kapitána anglické fotbalové reprezentace Davida Beckhama je prý nejprotivnější manželka fotbalového hráče. Této bývalé člence skupiny Spice Girls...

Victoria Beckhamová propila 1,25 miliónu

Zatímco její manžel David hájí anglické barvy na světovém fotbalovém šampionátu, Victoria Beckhamová (31) pořádá s manželkami jeho spoluhráčů v jejich dočasném...

Výběr článků

Načítám