Hlavní obsah

Beckhamová: nikdy jsem nebyla anorektička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Bývalá členka slavné skupiny Spice Girls a manželka kapitána britského národního týmu Davida Beckhama, Victoria, vyvrací neustálé spekulace o své super štíhlé postavě a tvrdí, že anorexií nikdy netrpěla. Informuje o tom na svých internetových stránkách CNN.

Foto: Pavel Jaňurek

Ilustrační obrázek

Článek

"Bývala jsem úplně posedlá. Byla bych vám schopná vyjmenovat počet kalorií v jakémkoliv jídle," komentovala v interview pro americkou televizní stanici ABC devětadvacetiletá Posh Spice.

"Vezmete si do ruky časopis a vidíte, jak byste měli vypadat, když jste slavná osobnost... Já jsem nikdy nebyla ani anorektička, ani bulimička, ale určitě jsem tomu byla velmi blízko," dodala Victoria Beckhamová.

Beckham se bál o Victoriino zdraví

David Beckham, anglická fotbalová hvězda, se o zdraví své ženy prý už začínal obávat. "Jednou jsme spolu šli na večeři a někdo nás vyfotil. Druhý den koukám do novin a říkám Victorii: "Vidělas to?". Byl tam titulek ´Kostlivá Spice´," vzpomíná Beckham.

Manželé jsou snad vůbec nejsledovanějším párem Velké Británie. V poslední době se nejvíce hovoří o fotbalistově přestupu do Realu Madrid, kam ho údajně odvádí vleklé spory s trenérem domovského klubu Manchester United.

V souvislosti s jeho ženou se - kromě její vychrtlé postavy a maniakální vášně pro nakupování - nejvíce hovoří o strachu, který zažívá od pokusu o únos svých dětí, zosnovaný v loni v listopadu.

Victoria si Davida Beckhama vzala v červnu 1999. Mají syny Brooklyna a Romea.

Reklama

Výběr článků

Načítám