Hlavní obsah

Beckham si uřízl ostudu

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

David Beckham, britská fotbalová hvězda a člen klubu Real Madrid, se nedávno pořádně ztrapnil při natáčení reklamy pro mobilního operátora.

Článek

Než se začalo natáčet, vrhl se jako smyslu zbavený na herce Jorga Alonse, který měl v šotu s populárním fotbalistou vystupovat, s dotazy na ceny domů. Považoval ho totiž za realitního agenta. Nepřestal ani poté, co byl několikrát ujištěn, že Jorge je herec, nikoli agent.

Zaražený Alonso si nejprve myslel, že Beckham žertuje. Snažil se mu vysvětlit, že není realitní agent, nýbrž herec, tudíž o domech a realitách neví vůbec nic. Fotbalista nedbal a stále se dožadoval odpovědi na své dotazy, týkající se ceny nemovitosti, která se objevuje v reklamě.

Trapas obrátil v legraci

"On si opravdu myslel, že jsem skutečný realitní agent. Pořád dokola se mě ptal na všechny podrobnosti o domě, který jsme použili při natáčení. Řekl jsem mu, že jsem jen herec, ale on se pořád držel svého," líčil příhodu zaskočený Jorge Alonso.

"Byl jsem trochu překvapený, ale potom jsem se to pokusil obrátit v žert. Řekl jsem mu, že takový dům snů by stál celé jmění, ale že on by si to mohl dovolit. David se pousmál a řekl, možná, možná," dodal Alonso.

.: David Beckham se svou manželkou Viktorií

David Beckham si se svou manželkou Victorií, bývalou členkou skupiny Spice Girls, už pořídili několik domů po celém světě, stále však vyhledávají nové rezidence na různých místech v Evropě i Spojených státech, kde by se mohli skrývat a odpočívat.

Reklama

Související témata:

Související články

Beckhamovým rozpad manželství nehrozí

Anglický fotbalista David Beckham popřel, že by jeho manželství s Victorií bylo ohroženo. V neděli to uvedl deník Sunday Mirror.

Výběr článků

Načítám