Hlavní obsah

Batole při nehodě vyletělo oknem, málem ho přejel kamión

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hned dvojnásobné štěstí mělo ruské batole při nedělní automobilové nehodě na silnici poblíž Moskvy. Nejenže bez větší újmy přežilo náraz, při kterém vyletělo z vozu na silnici, ale navíc těsně uniklo kolům projíždějícího kamiónu. Z nehody vyvázlo bez vážných zranění.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Batole při nehodě vyletělo oknem, málem ho přejel kamiónVideo: Reuters

 
Článek

Nehoda se odehrála po páté hodině odpoledne. Rodiče dvouleté dívenky předjížděli ve stříbrném mitsubishi v místě s vyznačenou plnou čarou. Manévr ale řidič na mokré silnici nezvládl a auto se dostalo do smyku.

V jednu chvíli to vypadalo, že se srážce s protijedoucím nákladním vozem vyhnou, ale nakonec zavadili zadní částí auta o návěs. Prudký náraz vůz značně poškodil, batole navíc vymrštil ze zadní sedačky.

Další kamión ale byl příliš blízko, aby řidič stačil zabrzdit. Okolo ležícího batolete projel ve vzdálenosti jen několika desítek centimetrů. Pak už se z nabouraného auta dostal otec dítěte a odnesl ho do bezpečí. Dívenka z nehody vyvázla se šrámy a odřeninami. Byla převezena do nemocnice na další vyšetření.

Nehodu zaznamenala kamera vozu, který stříbrné mitsubishi riskantním manévrem předjelo. Tyto kamery jsou v Rusku velmi rozšířené. Silnice tam patří k nejnebezpečnějším v Evropě a vážné nehody jsou na denním pořádku. Řidiči si proto pořizují nahrávací zařízení, aby měli v případě nehody důkaz pro policii nebo pojišťovnu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám