Hlavní obsah

Bartošová se vrací do muzikálu, ve čtvrtek se postaví na jeviště

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Iveta Bartošová (43) by se měla už ve čtvrtek účastnit zkoušky muzikálu Děti ráje. Uvedl to Sagvan Tofi (45), který k němu napsal scénář. Podle něj zpěvačka slíbila, že přijde na zkoušku již tento čtvrtek. Sám se nemůže dočkat jejího návratu. "Je to Ivetě psané na tělo, bez ní by to prostě nešlo, je nejlepší," řekl Tofi.

Článek

"Iveta už je v pořádku a na zkoušku se opravdu chystá ve čtvrtek. Bude se dívat a lehce zpívat. Naplno začne zkoušet příští týden, " řekl Novinkám manžel Bartošové Jiří Pomeje.

 "Míša Nosková je skvělá, ale Iveta je Iveta. Jsem šťastnej, že je zdravotně v pohodě a bude zkoušet," pěje ódy na svoji kamarádku a bývalou sousedku Tofi.

Zkoušky muzikálu jsou v plném proudu. Zkouší se od rána do večera pět dní v týdnu pod taktovkou režiséra Petra Novotného. Sagvan Tofi napsal k muzikálu nejen scénář,  také si v něm s "kamarádem do deště" Lukášem Vaculíkem zahrají role dýdžejů.

Jednou  z hvězd nového muzikálu Děti ráje je moderátor Bořek Slezáček. Na zkoušky bere s sebou pravidelně svého sedmiměsíčního syna Nikolaje. Na poslední zkoušku se byla také podívat jeho přítelkyně Žaneta, které ve Slezáčkově životě nahradila topmodelku Simonu Krainovou.

"Beru si Nikolaje často na zkoušky, protože jinak bych vůbec neviděl. Večery moderuji v rádiu a vracím se domů až kolem desáté, když už Kolja spí," řekl Novinkám Slezáček. "První tři měsíce byly záhul, ale teď už je to úžasný," prozradil.

Reklama

Výběr článků

Načítám