Hlavní obsah

Bartošová přišla kvůli nespolehlivosti o dalšího manažera

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Tým, se kterým se Iveta Bartošová snaží opět vrátit na výsluní s písní Heja, heja, už není kompletní. Opustil ho mananažer Evžen Mirošovský. Prý kvůli nespolehlivosti Bartošové.

Článek

Tomáš Gottlieb, Janis Sidovský, Edward Thomas, Pavel Dvořák, Zdeněk Barták, Pavel Pásek.... Manažery mění Iveta Bartošová jako ponožky. Ani ten poslední, Evžen Mirošovský, dlouho nevydržel. S Bartošovou pracoval jen pár dní a už jí dal sbohem.

„S Ivetou už nespolupracuji. Potřebuji dělat s někým, kdo je spolehlivý. Vrcholem všeho bylo, když na páteční natáčení kulinářské show Čápi s mákem přijela s mnohahodinovým zpožděním. Tak se nedá seriózně pracovat,“ řekl deníku Aha Mirošovský.

Mirošovský je manažerem Hany Zagorové. V některých projektech zastupuje také Martu Kubišovou nebo Lenku Filipovou. A tyto dámy jsou opravdové profesionálky. Stejné pracovní nasazení od Bartošové, která má údajně stále problémy s alkoholem, čekat nemohl.

Bartošová už si za Mirošovského našla náhradu. Její nový producent Shimi jí přivedl svého kamaráda Milana Charouze, kterého na manažerském poli nikdo nezná a živobytí má úplně jiné. Je majitelem firmy s dodávkami. Jedinou zkušenost s manažerováním má u neznámé regionální zpěvačky Evy Melicharové.

Lidé z týmu kolem Bartošové tvrdí, že s Mirošovským se Bartošová rozešla kvůli finančním potížím. "Tomu se vůbec nedivím. Mě dluží dodnes Iveta asi padesát tisíc korun za zastupování a vyprodukování desky. Dělá to holka šikovně. Takhle se vydělávají peníze. Hlavně lidem okolo neplatit," řekl Novinkám bývalý manažer Bartošové Tomáš Gottlieb.

Reklama

Výběr článků

Načítám