Hlavní obsah

Bartošová leží na jednotce intenzivní péče, lékaři zachránili vaječník

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Iveta Bartošová (43) je po operaci. Lékařům se laparoskopicky podařilo odebrat osmicentimetrovou cystu. Iveta i její manžel Jiří Pomeje (43) si oddechli. Nejhorší prognózy se nepotvrdily a lékaři zachránili vaječník.

Článek

"Bylo to velmi komplikované, ale vše dopadlo dobře. Iveta leží na jednotce intenzivní péče. Je velmi unavená, ale má to za sebou. Cysta je pryč a moje žena bude brzy v pořádku," řekl Novinkám Jiří Pomeje. "Oba jsme si oddychli, hrozně jsme se báli," prozradil.

Zpěvačku operovali v podolské nemocnici dnes v sedm hodin ráno. Lékaři laparoskopicky odstranili cystu. Zpěvačka leží na jednotce intezivní péče, kde je napojena na přístroje. Zítra by ji měli přesunout na standardní pokoj a pokud nenastanou větší komplikace, v sobotu bude propuštěna do domácího léčení. 

"Všichni se nás ptají na muzikál Děti ráje. Jak už jsem řekl, Iveta udělá vše proto, aby premiéru odehrála. Příští týden by se chtěla začít chodit dívat na zkoušky a další týden už začít zpívat a zkoušet. Věřím, že nenastanou žádné komplikace a Iveta bude na premiéře zářit," dodal Pomeje.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám