Hlavní obsah

Báře Štěpánové po pivu prsa nenarostla

Novinky, Korzo
PRAHA

Herečka a moderátorka Bára Štěpánová, která si hlídá váhu, na slavnostech piva neodolala a ochutnala špekové knedlíčky, vepřové se zelím a další speciality. Vše si však nechala servírovat na dezertní talířek, aby to s porcemi nepřehnala. Pokrmy nakonec zapila trochou piva.

Foto: Beáta Kapošváry
Článek

Tvrzení, že právě po zlatavém moku rostou ženám prsa, Štěpánová jednoznačně odmítá. "Považuji to za naprostý nesmysl," poznamenala Bára, která je přesvědčená, že pivo a velikost jejích ňader nijak nesouvisí.

Přestože má dobré jídlo a pití ráda, většinou nehřeší. "Jsou situace, kdy si dopřeju to, čemu říkám s velkou nadsázkou prasárna. To jsou třeba bramborové knedlíky, kachnička nebo výpečky z vepřového, což mám opravdu strašně ráda. Samozřejmě to zapiju pivem, to se jinak nedá," připustila.  

Dovolenou stráví doma

V letním období, kdy se mnozí lidé vydávají do zahraničí za sluncem, zůstane Bára zřejmě doma.

"Budu prostě doma, tak mi to vyhovuje. K moři nejezdím a vůbec nevím, proč bych měla. Všem, kteří se rádi rochají ve vlnách, to přeju, ale já to nepotřebuju," svěřila se.

Do zaměstnání chodí za zábavou

Svou práci považuje za zábavu, nikoliv za nutnou přítěž. "Rozhodně odmítám tomu říkat práce. Já chodím za zábavou, termín práce vůbec nepoužívám. I doma říkám, že jdu točit, dabovat, moderovat," zdůraznila Štěpánová, která do začátku prázdnin stihne dokončit díly televizního pořadu Trní, namluvit pokračování Cestománie a absolvovat první čtení pohádky v České televizi, jež se začne točit v září.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám