Hlavní obsah

Bára Basiková se porodu nebojí

PRAHA

Zpěvačka Bára Basiková (46) si těhotenství doslova užívá. Žádné zdravotní problémy nemá, a tak si s chutí občas vyrazí i do společnosti. Bára si pochopitelně nenechala ujít premiéru muzikálu Mona Lisa v pražském Divadle Broadway. Před časem totiž dostala nabídku, aby si zahrála hlavní roli. Vzhledem k tomu, že byla těhotná, odmítla.

Článek

"Trošku jsem zalitovala, že nemůžu být na jevišti, ale na druhou stranu mě zase čekají mateřské povinnosti, na které se nesmírně těším, takže tím se to vykompenzovalo," řekla nastávající maminka.

Bára Basiková tvrdí, že se porodu nebojí. Přítomen bude i její o patnáct let mladší partner Petr Polák, který si radostnou událost v žádném případě nechce nechat ujít.

"Je ale možné, že kuráž budu muset dodávat já jemu. Mám už porod vyzkoušený, takže vím, co mě čeká, a jsem v klidu," usmívá se Bára. Termín má stanovený na přelom dubna a května. Bára Basiková už má pro miminko připravené jak výbavičku, tak kočárek. Pověrám, že kočárek se nesmí kupovat před porodem, nevěří.

Pohlaví je ve hvězdách

"To jsou nesmysly, kočárek mi koupila kamarádka. Já naopak věřím, že mi přinese štěstí," říká zcela optimisticky.

Zatím není jasné, jak se bude třetí zpěvaččino dítě jmenovat, ani jeho pohlaví.

"Kdysi mi kartářka předpověděla, že budu mít ještě syna. Ale opravdu to nechci vědět. Na jménu se zatím nemůžeme shodnout, variant je několik. Jaké jméno ale nakonec vybereme, ještě nevíme," uzavírá Basiková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám