Hlavní obsah

Bára Basiková bude kojit o přestávkách

Praha

Do pěti týdnů by měla zpěvačka Bára Basiková (46) porodit. Už se na miminko moc těší, i když zatím nechce vědět, jestli to bude kluk, nebo holka. Před sedmnácti lety přivedla na svět dvojčata-dcery, a tak už má své zkušenosti. I proto se rozhodla, že bude své dítě kojit. Divadlo Kalich už připravilo pro nastávající maminku speciální šatnu s dětskou postýlkou a pultem na přebalování.

Článek

„Teď jsem převzala od ředitele divadla pana Kocourka klíč od šatny, kde budu mít s sebou miminko, které o přestávce nakojím a přebalím. Takže Johanka z Arku bude prostě během představení kojit,“ řekla zpěvačka.

Basiková na kariéru rozhodně nerezignuje. Naopak. Hned po porodu se chce vrátit na divadelní prkna Divadla Kalich. To totiž začalo na září připravovat obnovenou premiéru slavného muzikálu Ondřeje Soukupa, Gabriely Osvaldové a Jiřího Hubače Johanka z Arku.

„Dostala jsem několik nabídek na další práci, ale jen Johanku jsem přijala, protože to byla před lety moje nejoblíbenější muzikálová role. Mám ji stále v sobě, tak mě bude čekat jenom pár dní zkoušení a pak představení, na která se moc těším,“ prozradila Basiková.

Dítě novou motivací do života

Teď ovšem nejvíce žije očekávaným přírůstkem do rodiny.

„Už se i s mužem moc těšíme. Máme všechno, výbavičku, kočárek i peřinky. Chybí jen jméno, ale na jeho vymýšlení je ještě chvilka času. To děťátko je pro mě nová motivace do života. Vždycky jsem chtěla, aby po mně něco zůstalo. A to jsou děti. Kariéra vyprchá, na ni se zapomene,“ mávne rukou Basiková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám