Hlavní obsah

BAR: Pavel a Honza se zhroutili

– PRAHA

Reality show nebývají procházkou růžovým sadem. Důkazem toho je i reality show Bar, kde se během středečního dne zhroutili hned dva soutěžící ze žlutého týmu, Pavel Novotný a Honza Tlachač. V obou zhrouceních hraje svou roli barmanažer Martin, který je u žlutých kluků stále méně oblíbený.

Článek

Honzu Tlachače vynervoval host, který si objednal frappé. Honza si  chtěl na chvíli odpočinout, jak už je jeho zvykem, šel pro led. Takto už se odreagovávalo mnoho soutěžících. 

Jenže během cesty se ještě líbal s dívkou. Ta za ním ale přišla, aby mu sdělila, že se s ním hodlá rozejít, čekat na něj dále už prý nehodlá. Po návratu navíc Honzovi umyl hlavu barový manažer kvůli tomu, že odchází, kdy se mu zlíbí. To už Honza psychicky nevydržel a odešel na záchod, kde se rozplakal. Pak si šel stěžovat Pavlovi. Barmanažera Martina častoval velmi nevybíravými výrazy. Dle jeho názoru si na něj jako na nejmladšího zasedl.

Docela zajímavý způsob utěšování

Nebyl ale jediný, kdo včerejšek nezvládl. Po náročném večeru a rozhovoru s barmanažerem Martinem se zhroutil také Pavel. Lehl si do postele a rozbrečel se. Na pomoc mu hned přispěchala jeho věrná kolegyně Míša, která k Pavlovi již delší dobu vykazuje sympatie. Utěšovala ho nejdříve sama, pak se k ní přidala i Petra. Na Pavlovo zoufání, že ho určitě ze soutěže vyhodí, nebo bude muset odejít, reagovala uklidňujícími slovy, aby nebláznil, že spolu stále ještě nespali. Jen to řekla trochu neslušnějším způsobem.

Pak se děvčata snažila Pavla rozveselit vyprávěním, jak běhala po areálu nahá, polepená jen karnevalovými konfetami. Pavel viditelně pookřál. Společnost děvčat mu dělala viditelně dobře.

Reklama

Související články

Anife drží kvůli Baru žlutý smutek

Reality show bar má svého prvního odpadlíka, přesněji řečeno odpadlici. Je jí tanečnice Anife-Ismet Hassan, která do soutěže nastupovala jako VIP soutěžící....

Rocker: "Tak tohle mi hlava nebere!"

Zdá se to jako jeden velký koloběh. Diváci nominují na vyřazení někoho ze žlutého týmu, ten pošle do žhavého křesla bez sebemenších rozporů blondýnku Dagmar...

Výběr článků

Načítám