Hlavní obsah

Bankovní úředník dokázal vyhnat lupiče, který ho dvakrát postřelil

Novinky, tcs

Značnou duchapřítomnost projevil indický bankovní úředník Sandip Kumar, když ho u jeho stolu přepadli dva bankovní lupiči. Jeden z nich ho dvakrát postřelil ve snaze přimět jej vydat peníze. Kumar ho přesto dokázal vyhnat pryč z banky.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Hrdinný bankovní úředník zahnal na útěk lupiče i přesto, že ho zločinec dvakrát postřelilVideo: AP

 
Článek

Během polední pauzy v sobotu 12. května zůstal třicetiletý Sandip Kumar v bance ve městě Pehowa sám. Zatímco jeho kolegové odešli na oběd, Kumar se rozhodl dodělat ještě nějakou práci. Papírování ale nedokončil. Banku se totiž rozhodla vyloupit dvojice kriminálníků.

Zatímco jeden z nich hlídal venku, druhý vstoupil dovnitř a vytáhl na Kumara zbraň. Lupič požadoval po Kumarovi veškerou hotovost, úředník mu ale vysvětlil, že k ní nemá přístup a vydat mu ji nemůže, ani kdyby chtěl.

Lupič na Kumara následně dvakrát vystřelil. Nejprve ho zasáhl do ruky, podruhé do zad. Úředník přesto zachoval chladnou hlavu a neustále tvrdil, že peníze vydat prostě nemůže. Navíc lupiče upozornil, že za chvíli se vrátí jeho kolegové.

Na záběrech se na chvíli objeví i lupičův komplic, i toho Kumar rázně vykáže ze dveří. Lupiči z místa činu nakonec odjeli z nepořízenou.

Kumar měl štěstí, střelná zranění nebyla vážná a kolegové vracející se z oběda ho okamžitě odvezli do nemocnice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám