Hlavní obsah

Baldachýn: Čistá holá pravda

Novinky, Tomáš Baldýnský [www.baldachyn.cz]

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tuchlovice, 23. října 2003

V dnešním Baldachýnu nenajdete jedinou lež! O to děsivější bude pohled na naše okolí, který vám přinese. Všichni vám říkají, abyste se inspirovali světem kolem sebe. Tentokrát to, probůh, nedělejte!

Foto: Mažoretky Michelle
Článek

Omlouvám se za tu minulou mystifikaci, ale nemohl jsem si pomoci. Pokusil jsem se zoufale předhonit svět pádící k horizontu šílenství a byl to nesmyslný, zbytečný pokus. Tato planeta je totiž dnes už tak daleko, že i ten nejdivočejší výmysl bude nakonec vždycky předstihnut čistočistou pravdou.

Vzpomínám, jak jsem někdy před rokem - když vysílali seriál přezdívaný "Jak šel Munzar do lesa" - udělal tuto fotomontáž.

Ale měl jsem dojem, že na ní něco chybí, tak jsem ji odložil (a místo chlapa s pilou do obrázku přidělal Miloše Zemana objímajícího strom). Až teď jsem pochopil, co to tenkrát bylo.

A vidíte?! Najednou to sedí. To uvádím jen jako příklad toho, že dnes už zkrátka nemá cenu si vymýšlet nějaké šílenosti. Stačí počkat a ony se přihodí samy...

Člověk by nevěřil svým očím

Tento příběh se skutečně stal: Jeden z mých přátel byl kdysi v osm ráno vyrušen návštěvou Svědků Jehovových. Dodnes to je zákeřný maník, tehdy však byl v nadprůměrné kondici. Dvojici věřících mladíků se vymluvil na to, že je homosexuální syn reverenda Moona a že se právě zotavuje z totální transfúze krve, což je poněkud odradilo. Dodal však vzápětí, že pan Srstka bydlící o patro níž, je člověk laskavý, tápající a přístupný hovoru o Bohu. Mohl si být jist tím, že Zdeněk Srstka je doma, neboť ho kolem čtvrté ráno slyšel přicházet.

Tohle uvádím jen jako příklad toho, jak obtížnou a nebezpečnou práci Svědci Jehovovi vykonávají. A rád zde oznamuji, že jejich řady již před časem získaly cennou posilu.

Ano, Jehovista dříve známý jako Prince, vstoupil ke Svědkům Jehovovým již před dvěma lety, nicméně předevčírem začal šířit víru jako prostý Jehovův chodec.

"Myslela jsem si, že chce u nás v domě natočit videoklip, ale pak nám začal cpát ty jehovistický kecy. Tak jsem ho vyhodila," uvedla žena z Minneapolisu, která svůj příběh prodala místním novinám. Podle ní se Umělec dříve známý jako Prince zmohl jen na pípnutí "Necháte mě to doříct?", pak hupnul do limuzíny a odfrčel, aniž by se pokusil obrátit kohokoli dalšího.

Jen si tak představuju, že by Prince šel obrátit Srstku. A je mi při tom tak nějak hezky u srdce...

Jehovista Prince však není jediným důkazem, že realita daleko předčí i tu nejbizarnější imaginaci. Nezůstává vám nad tímhle rozum stát?

(Upozornění: po kliku na obrázek vám možná vypadnou oči z hlavy!)

Česká televize natočila strhující pokračování Nemocnice na kraji města.

(klik)

Ali G, South Park a Futurama volně ke stažení. Stovky epizod slavných seriálů ke stažení do vašeho počítače. O tomto videoarchívu jsem už kdysi psal.  Nicméně to, že je stále živ a zdráv, předčí i ty mé nejdivočejší představy.

Fenomén "walkman" dorazil i na čínský venkov...

A konečně byla prokázána homosexuální nekrofilie u kačerů. O tom už jsem, tuším, psal. Ale určitě jsem popletl fotku...

Sakra... zase!

Takhle to je správně... uff.

Chápete, co tím vším myslím? Co si může člověk ještě víc vymyslet? Sedněte si, napište na papír jakoukoli kravinu - že Václav Neckář přestoupil na islám, že si ministr Škromach oženil s loutkou, že kromě nekrofilní homosexuality mají kachny další lidské nectnosti - jako třeba alkoholismus nebo sklon lhát před televizní kamerou. A do roka a do dne si o tom přečtete v novinách.

Hezký den!

P. S.

Proboha, ne!

Reklama

Výběr článků

Načítám