Hlavní obsah

Auto odhodilo hasiče u nehody jako hadrovou panenku

Novinky, vps

Obrovské štěstí měl kapitán hasičů Barry Cron při úterním zásahu u nehody na namrzlé dálnici v Ohiu. Když mluvil s osobou uvězněnou uvnitř nabouraného auta, málem do něj narazil jiný řidič. O chvíli později již ale do havarovaného vozu narazil další automobil, což Crona odhodilo zhruba osm metrů daleko. Vyvázl bez vážnějších zranění, informoval televizní kanál 2 NEWS.

BEZ KOMENTÁŘE: Hasiče při zásahu srazilo auto, letěl osm metrů

 
Článek

Cron byl na místě se svou jednotkou, mediky a policií, jejíž palubní kamera celý incident zachytila. Společně s dalšími hasiči byl na středovém dělícím pruhu u havarovaného vozu, když v tom do tohoto vozu narazil jiný automobil a taktéž se převrátil na bok.

Kapitán hasičů obhlédl situaci a začal zjišťovat stav posádky. V tu chvíli ovšem další řidič nezvládl jízdu v těžkých podmínkách a do převráceného auta narazil. Síla nárazu přetočila stříbrný pick-up zpět na kola a odhodila Crona o osm metrů dál.

Kolegové ho rychle odnesli do bezpečí a odvezli do blízké nemocnice v Miami Valley. Z hrozivě vypadající nehody si odnesl zlomeninu nohy a tří žeber. Z nemocnice byl propuštěn už ve středu večer a doufá, že do šesti týdnů se vrátí zpět do práce.

Posádky nabouraných vozů utrpěly pouze lehká zranění. Celkem při hromadné nehodě, ke které došlo v půl šesté ráno, havarovalo 12 automobilů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám