Hlavní obsah

Australský premiér popřál Kylie rychlé uzdravení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CANBERRA

Rychlé uzdravení popřál zpěvačce Kylie Minogue i australský premiér John Howard s manželkou Janette. Také oni se museli v roce 1996 vyrovnat se zákeřnou rakovinou. Janette Howardová nakonec nemoc porazila. Informaci ve čtvrtek přinesla australská média.

Článek

"Myslím si, že Australané s ní soucítí. Přeji ji vše nejlepší a doufám, že nemoc byla diagnostikována v raném stádiu a ona (pozn. Minogue) se zcela uzdraví," prohlásil Howard. Zprávu o onemocnění zpěvačky označil za "smutnou" a "šokující".

Premiér ale také zdůraznil, že choroba může postihnout každou Australanku, a to už ve velmi mladém věku. Žádná z nich se nesmí stydět a co nejrychleji musí vyhledat lékaře, zdůraznil Howard.

Jeho manželka Janette podstoupila operaci, při níž jí byl  odstraněn rakovinný nádor, v roce 1996. Nikdy ale nezveřejnila, kdy přesně nemoc objevila, ani jakou část těla choroba zasáhla.

Vyhlášená nemocnice

Minogue se léčí na soukromé klinice St. Frances Xavier Cabrini na melbournském předměstí Malvern. Podle australských médií je její pokoj naplněn od rána do večera přáteli.

Deník Courier-Mail dnes zdůraznil, že zdravotní zařízení je nejlepší svého druhu v zemi. Velké úspěchy slaví právě při léčbě nejrůznějších typů rakovin. Je vyhlášené také tím, že blízcí pacienta s ním mohou sdílet i nejtěžší chvilky léčby.

Nemocnice hospitalizaci zpěvačky potvrdila už v úterý, kdy přiznala začátek léčby Minogue. [celá zpráva] Od té doby údajně na tamní recepci zvoní jeden telefon za druhým. Volají především ženy, které se ptají, jak rakovinu prsu poznají.

Australané onemocnění jedné ze svých největších hvězd současnosti velmi prožívají. Například na katolické škole Kew's Genazzano se za její uzdravení dnes ráno pomodlili.

Reklama

Související témata:

Související články

Kylie Minogue má rakovinu prsu

Lékaři u australské zpěvačky Kylie Minogue objevili rakovinu prsu, která je podle nich v počáteční fázi. Kvůli dalším vyšetřením musela odložit své koncertní...

Kylie Minogue se tento týden podrobí operaci

Australská popová zpěvačka Kylie Minogue se tento týden podrobí operaci kvůli rakovině prsu, která u ní byla před nedávnem zjištěna. Uvedl to ve čtvrtek její...

Výběr článků

Načítám