Hlavní obsah

Antonio Banderas napodobil sexy kočky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Španělský herec Antonio Banderas vděčí kočkám své manželky Melanie Griffithové za to, že ho inspirovaly k jeho roli v novém snímku Shrek 2. Chování dvou domácích mazlíčků se podle vlastních slov snažil před kamerou věrně napodobit.

Foto: Josef Zajíc

Jumping Show Ostrava. Stará Bělá. 22.8.2015.

Článek

"Sledoval jsem je a poznal jsem, že kočky jsou velmi nezávislá zvířata," uvedl pro internetový server Handbag. "Jsou také dost sexy. Chovají se jinak než psi."

"Můžete na ně volat, aby přišly, ale ony se ani nepohnou, dokud nebudete mít něco v ruce, o čem si budou myslet, že to je k jídlu," popsal kočičí chování.

Pochválil si svého hrdinu

"Jsou to svobodná zvířata a to se mi líbí. Zkusil jsem to proto přenést i do filmu. Můj hrdina není na nikom závislý. Je to pěkná osobnost."

Banderas propůjčil svůj hlas v pohádkovém příběhu kočce Puss-in-Boots, která se zeleným obrem prožívá různá dobrodružství.

Roli s radostí přijal, jakmile zaslechl název snímku, aniž by znal scénář. "Řekl jsem ano, jelikož si myslím, že Shrek je zajímavý a inteligentní film," prohlásil herec. Další postavičky namluvili Eddie Murphy, Mike Myers a Cameron Diazová.

Druhý díl je kasovním trhákem, ve Spojených státech denně vydělá 11,8 miliónu dolarů.    

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám