Hlavní obsah

Anistonová chce také adoptovat, ale v Americe

Právo, fer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Další filmová a televizní celebrita se rozhodla pořídit si už narozené dítě. Narozdíl od jiných hvězd jako Madonny a Angeliny Jolie chce Jennifer Anistonová adoptovat potomka ze Spojených států. Sedmatřicetiletá bezdětná hvězda seriálu Přátelé se začala snažit o osvojení po rozchodu se svým přítelem Vincem Vaughnem, kdy dala pokyn svým právníkům, aby prozkoumali půdu v několika losangeleských adopčních agenturách.

Článek

"Pohrávala si s tou myšlenkou už dlouho, ale naplno se do toho pustila loni v prosinci," říkají zdroje z jejího okolí. Anistonová byla pět let vdaná za Brada Pitta, ale v říjnu 2005 se pár rozvedl. Tehdy se objevila zpráva, že důvodem roztržky bylo její odmítání mít dítě. Ona to však vehementně popřela v rozhovoru pro Vanity Fair: "Vždy jsem chtěla mít děti a nikdy bych se nezřekla této zkušenosti kvůli kariéře," řekla. "Chci oboje."

O adopci se radila s moderátorkou Oprah Winfreyovou, která nedávno otevřela vlastní soukromou školu nedaleko Johannesburgu v JAR. Ta jí radila, aby si vzala dítě z Afriky jako Madonna a Angelina Jolie, jenže Anistonová se nakonec rozhodla pro dítě z vlastní země.

Reklama

Související témata:

Související články

Jennifer Anistonová je zřejmě těhotná

Polínko do ohně spekulací o svém těhotenství přihodila herečka Jennifer Anistonová při svých posledních nákupech. Za jediný den totiž utratila za dětské...

Výběr článků

Načítám