Hlavní obsah

Anistonová: Brad Pitt je v posteli ďábel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herečka Jennifer Anistonová, představitelka role Rachel v seriálu Přátelé, se se svým manželem, rovněž hercem, Bradem Pittem rozhodně nenudí. Prozradila, že jim to stále klape a jejich intimní život díky Bradovi jen plane.

Foto: Václav Vlasák

V Kadani již není problém si půjčit kolo a vyrazit na výlet.

Článek

Čtyřiatřicetiletá Anistonová se americkému časopisu Allure svěřila, že její partner v posteli řádí jako hotové žihadlo. Není divu, zamilovaný pár se totiž snaží co nejdřív přivést na svět potomka, a tak se Brad (40) činí. Jennifer manželův výkon v oblasti sexu hodnotí výmluvným výkřikem "Ano, je báječný!"

Pokojíček je už nachystán

Holywoodští herci předcházejí událostem a ve svém luxusním sídle v Beverley Hills za 16 miliónů dolarů už pro svou budoucí ratolest připravili skvostný dětský pokojíček. Na počtu členů rozšiřující se domácnosti se však manželé ještě neshodli. Jennifer by postačily dvě nebo tři děti, Brad však touží po velké rodině a plánuje až sedm potomků.

Plastiku nevylučuje

Anistonová se rovněž přiznala, že až přijde čas, klidně by svěřila svou fyzickou schránku do rukou plastických chirurgů. Podle ní ta správná doba u žen nastává kolem čtyřicítky. "Některé to však přehánějí," uvedla na adresu svých kolegyň, které "vypadají opravdu dost mrzce".

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám