Hlavní obsah

Anife drží kvůli Baru žlutý smutek

Novinky, Jakub Kynčl
PRAHA

Reality show bar má svého prvního odpadlíka, přesněji řečeno odpadlici. Je jí tanečnice Anife-Ismet Hassan, která do soutěže nastupovala jako VIP soutěžící. Na Dagmar Červinkovou, která ji vyřadila, však nějak naštvaná není. Mrzí jí spíš její negativní obraz, který jí dle jejího názoru vytvořila bulvární média během uplynulých šesti měsíců.

Článek

Anife hodně mrzí, že vypadla jako první a byla tak velmi záhy odloučena od svého týmu. Podle svých slov prý vyřazení tak trochu čekala, ale její tým ani ostatní soutěžící ani v nejmenším. Proto jí i Honza Tlachač vyslal do duelu. Vyřazení nepřičítá ani tak Dagmar, jakýkoliv jiný soutěžící by ji prý vyřadil, jen ne ona. "Lidé, kteří o mně četli v bulváru, tak nejspíše hlasovali proti mně a to se projevilo na výsledku," prozradila Novinkám Anife.

"Chybět mi bude Honzík, ale stejně tak i Jarka, Pavel, Rocker a prostě můj žlutý tým," řekla tanečnice. Dnes má na sobě žluté šaty a drží dle svých slov žlutý smutek. Barmanská práce Anife opravdu bavila a zcela nejlépe se cítila na kase. Přiznává, že smlouvání a obchodnického ducha v sobě nezapře. Ukládat peníze do kasy je prý skvělý pocit a když jednou dostala spropitné 500 korun, cítila se za barem úplně skvěle.

Vítězem se stane Rocker

Ohledně zbytku léta zatím úplně jasno nemá, ale jednu věc už má v programu zcela jistou. Když se hlásila do Baru, tak musela rušit své taneční semináře, kterým se ale teď bude moci zase naplno věnovat. 

Show Bar bude i nadále sledovat, přestože nedávno řekla, že ne. Když ji lidé nedopřáli návrat k týmu, tak i přesto za nimi chce chodit a bude je podporovat aspoň na dálku. Nikde není napsáno, že by za nimi nemohla chodit a informovat je o tom, co se děje venku. "Vítězství přeju Honzíkovi, ale vítězem se stane podle mého Rocker," tipla si pro Novinky Anife.

Reklama

Související témata:

Související články

Anife Vyskočilová exmanžela stále miluje

Exotická Turkyně z Bulharska Anife, která se nedávno rozvedla se svým o osmadvacet let starším mužem, hercem Ivanem Vyskočilem, je pořádně naštvaná. A díky...

Výběr článků

Načítám