Hlavní obsah

Ani obezita muže v honbě za snem nezastavila

Novinky, nčs

Ke shození přebytečných kil je potřeba skutečná motivace. O tu měl postaráno Romar Lyle z amerického Richmondu ve státě Virginia. Ten se totiž rozhodl, že by se rád stal policistou. K tomu si však znatelně musel utáhnout opasek.

Foto: Richmond Police Department

Proměna Američana je skutečně znát.

Článek

Na přelomu let 2015 a 2016 vážil Lyle přes 180 kilogramů. K tomu, aby mohl navléknout policejní uniformu, musel během policejní akademie zhubnout desítky kilogramů.

Během studia se tak dal do práce a začal tvrdě trénovat. Náplní jeho tréninku byla kombinace intenzivního intervalového tréninku s dalšími prvky cvičení jako vzpírání či gymnastika.

„Věděl jsem, že bych se moc rád stal policistou, byl na straně zákona a chránil ty, kteří to sami nesvedou. Moje tloušťka mi to ovšem neumožňovala, tak jsem se do toho pustil,” říká Lyle.

Splněný sen

Poctivý trénink přinesl ovoce a Lyle během studia shodil téměř 80 kilogramů. „Nejlepší pocit je, že teď přijdu do obchodu a rovnou si můžu vybrat konfekční velikost a nemusím si pořizovat speciální oblečení,” popisuje výhody nového těla.

Místo hamburgeru čip do mozku. Boj s obezitou přitvrzuje

Muži

K úspěšné fyzické proměně přidal minulý týden i promoci na policejní akademii, a může se tak těšit na splněný sen v podobě práce policisty. „Při promoci za mnou přišel spolužák a prozradil mi, že jsem pro něj byl inspirací ve snaze dokončit akademii. Nakonec je zkrátka možné asi všechno, bez ohledu na to, jak těžké se to zpočátku může zdát,” dodává mladý muž.

Reklama

Výběr článků

Načítám