Hlavní obsah

Angelina Jolieová zapřela milence

– HOLLYWOOD
Novinky, Korzo/P

Filmová krasavice Angelina Jolieová na veřejnosti s ledovým klidem a s úsměvem na tváři probrala seznam svých milenců. Vyřadila z něho kolegy Ethana Hawkeho, Colina Farrella i Jareda Leta, s nimiž podle tisku měla mít poměr. Jolieová však prohlásila, že nikdy nebyla jejich milenkou, nýbrž pouze velice dobrou kamarádkou.

Foto: archiv MDZ

Plakát k sezonnímu předplatnému.

Článek

"Colin je nádherný. Stali se z nás velcí přátelé, ale k ničemu nedošlo. Když jsem se poprvé setkala s Jaredem, pomyslela jsem si: ´Bože, odkud tohle přišlo?´. Měli jsme možnost společně pracovat, ale u hraní to začalo i skončilo. A Ethan a já jsem spolu prostě jen výtečně vycházeli. Takže žádná šokující odhalení se nekonají," podotkla  Jolieová.

Hvězda velkofilmu Alexander prý měla na nedávném natáčení snímku svoju krásou oslnit členy štábu, především pak muže z řad jejích hereckých kolegů. Angelina podobné spekulace ovšem odmítla a zdůraznila, že se při natáčení pouze "prohloubily jejich vzájemné přátelské vztahy".

Reklama

Související témata:

Související články

Angelina Jolieová skončila v náručí Jareda

Tisk již několik týdnů spekuloval o novém příteli čerstvě zamilované herečky Angelině Jolieové, která ale zarputile nechtěla prozradit jeho jméno. Teprve nyní...

Angelina Jolieová vystřídala řadu mužů

Představitelka virtuální archeoložky Lary Croftové přiznala, že během doby, kdy nežila s žádným stálým přítelem, měla několik příležitostných sexuálních...

Výběr článků

Načítám