Hlavní obsah

Angelina Jolieová skončila v náručí Jareda

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Tisk již několik týdnů spekuloval o novém příteli čerstvě zamilované herečky Angelině Jolieové, která ale zarputile nechtěla prozradit jeho jméno. Teprve nyní je pravda venku. Jejím intimním partnerem je v současnosti herec Jared Leto. Informoval o tom The Daily Star.

Foto: Josef Zajíc

Opel Handy Cyklo Maraton v Ostravě. Dojíždí na sedmém místě člen družstva OSTRAVA !!! Evropské město sportu Tomáš Kořistka.

Článek

Jolieová sice přiznala, že v jejím životě je nový muž, jeho totožnost však vehementně tajila. Média uvažovala, že by jím mohl být Collin Farrell, v jehož společnosti se v poslední době ukazovala velmi často.  

S exmanželem nedovádí

Dováděla také s Bradem Pittem, anglický list National Enquirer na svých stránkách navíc napsal, že se herec do filmové Lary Croftové skutečně zamiloval na první pohled.

Spekulace záhy vyvrátily jiné domněnky, podle nichž se herečka měla údajně velmi intimně sblížit se svým bývalým manželem Jonny Lee Millerem. Zdroje z jejího okolí dokonce ujišťovaly, že jejich znovunavázaný vztah je velice silný. 

Jared v tom jede až po uši

Skutečným vyvoleným je však Jared Leto. Oba herci spolu účinkují v rodícím se novém filmu Alexander. Leto, bývalý snoubenec Cameron Diazové, která nyní spočívá v náručí zpěváka Justina Timberlakeho, je prý na Angelině naprosto závislý.

"Tráví spolu veškerý čas. Jared jí obětuje vše," prohlásil člen natáčecího štábu velkofilmu.

Herec je zřejmě zamilovaný až po uši. Vzdal se svých oblíbených tažení po nočních klubech s přáteli a alkoholových dýchánků.  

Dokončovaný snímek Alexander režiséra Olivera Stonea se na plátnech objeví začátkem letošního listopadu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám