Hlavní obsah

Angelina Jolieová čeká dvojčata

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sotva se veřejnost dozvěděla, že americká herečka Angelina Jolieová čeká se svým novým partnerem Bradem Pittem potomka, vynořila se další zatím nepotvrzená informace o jejím těhotenství. Podle listu The Sun, který se odvolává na zdroj z Angelina okolí, prý hrdinka akčních filmů očekává dvojčata.

Článek

"Angelina je nesmírně šťastná. Být těhotná s Bradem a nosit jeho dítě je pro ní vzácný dar. Myslíme si, že ale nosí dvojčata. Angie je v sedmém nebi," řekl tento zdroj bulvárnímu listu.

Hollywoodský pár očekávání potomka oficiálně sám potvrdil před několika dny. O dvojčatech se ale nezmínil.

Další zdroj časopisu America's Celebrity Living řekl: "Pokud vím, podstoupila léčbu plodnosti, aby mohla otěhotnět, a zdá se, že to funguje."

Dítě, nebo podle nejnovějších zprávy tedy děti, by se měly narodit v létě.

Soudce prý Angelině povolil změnit příjmení jejích dětí z Jolie na Jolie-Pitt. Herečka vychovává již dvě děti, které adoptovala. Čtyřletého Maddoxe a jednoroční Zaharu.

Reklama

Související témata:

Související články

Angelina Jolieová čeká dítě s Bradem Pittem

Hollywoodská herečka Angelina Jolieová je s největší pravděpodobností těhotná. Otcem dítěte je Brad Pitt, kterému se tak splnil životní sen, napsal v úterý...

Angelina Jolieová potvrdila těhotenství

Herečka Angelina Jolieová potvrdila, že je skutečně těhotná se svým partnerem hercem Bradem Pittem. Dítě by mělo přijít na svět v létě. O údajném těhotenství...

Výběr článků

Načítám