Hlavní obsah

Angelina Jolie si Pitta nechce vzít

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká herečka Angelina Jolie prý řekla, že si Brada Pitta nechce vzít za manžela. Informoval o tom v pátek server Ananova.

Článek

Herečka, která byla vdaná už dvakrát se údajně nechce vdávat potřetí. "Nikdy se s Bradem nevezmeme. On si prošel rozvodovým řízením jednou, já byla rozváděna už dvakrát, prostě to pro nás není zase tak důležité," svěřila se sexy herečka v rozhovoru pro americký bulvární noviny Globe´s Leon Wagner.

Angelina Jolie očekává s hercem Bradem Pittem prvního potomka, podle posledních zpráv by to měla být dokonce dvojčata, psal o tom v pátek server IOL.com.

Reklama

Související témata:

Související články

Angelina Jolieová potvrdila těhotenství

Herečka Angelina Jolieová potvrdila, že je skutečně těhotná se svým partnerem hercem Bradem Pittem. Dítě by mělo přijít na svět v létě. O údajném těhotenství...

Angelina Jolieová čeká dvojčata

Sotva se veřejnost dozvěděla, že americká herečka Angelina Jolieová čeká se svým novým partnerem Bradem Pittem potomka, vynořila se další zatím nepotvrzená...

Výběr článků

Načítám