Hlavní obsah

Angelina adoptovala dívku z Etiopie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americká herečka Angelina Jolieová je už dvojnásobnou maminkou. Před pár dny adoptovala etiopskou holčičku. Herečka přitom již vychovává adoptivního chlapce z Kambodže Maddoxe. Jsou mu tři roky.

Článek

Dívka je sirotek, její rodiče zemřeli na AIDS. "Jsem velmi šťastná, že má naše rodina dalšího člena. Bude se jmenovat Zahara Marley Jolieová," potvrdila Angelina.

Poslední administrativní kroky k završení adopce byly učiněny ve středu. Angelina neprozradila věk dítěte.

Třicetiletá Angelina Jolieová má být podle nedávných informací amerických sdělovacích prostředků těhotná, otcem jejího dítěte je údajně Brad Pitt. [celá zpráva] Ani jeden z herců to však nepotvrdil.

Reklama

Související témata:

Související články

Angelina Jolieová navštívila Pákistán

Americká herečka Angelina Jolieová, představitelka virtuální Lary Croftové, která působí jako velvyslankyně dobré vůle OSN, ve středu zavítala do Pákistánu....

Angelina Jolieová není na mužích závislá

Herečka Angelina Jolieová dává vinu za svá zkrachovalá manželství s herci Johnym Leem Millerem a Billym Bobem Thorntonem vlastní, mimořádně samostatné povaze....

Výběr článků

Načítám