Hlavní obsah

Aneta Langerová otevřeně promluví o svém soukromí v televizi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aneta Langerová (21) se rozhodla zveřejnit své soukromí. Filmový štáb pod vedením Jana Budaře a Aleše Suka sleduje zpěvačku v práci i v soukromí a pro internetovou televizní stanici Stream.cz natáčí 15dílný seriál krátkých filmů.

Foto: archiv, Novinky

Aneta Langerová

Článek

Seriál obsahuje i spoustu bonusových materiálů, jako jsou např. Anetina vlastní videa pořízená na mobilní telefon, MMS, fotky, záběry z koncertů ještě před soutěží Česko hledá SuperStar. Jeden z bonusových dílů bude převážně kolekcí přeřeků, pádů a dalších komických situací ze zpěvaččina života.

V dalších dílech diváci uvidí například slavnostní otevření kavárny Potmě za účasti Václava Havla, předání maturitního vysvědčení natočené skrytou kamerou a navštíví osobního kadeřníka Langerové a budou svědky změny její image.

Žhavým dílem určitě bude pohled do Anetina soukromí a její rodiny. Uvidíme, jestli zpěvačka odhodí stud a veřejně se přizná ke své lesbické orientaci a potažmo přítelkyni Ivě.

Popud na vytvoření originálního seriálu dala sama Aneta a její bratr a manažer Nikola. Tento sled zajímavých videí můžete vidět každé úterý a čtvrtek na stále více populární internetové televizi Stream.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám