Hlavní obsah

Aneta Langerová: nechte mou rodinu na pokoji

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Česká SuperStar Aneta Langerová si pomalu začíná zvykat na popularitu, přízeň fanoušků, ale i zájem novinářů. Přesto se snaží zůstat sama sebou a má jasno v tom, co chce a čemu se naopak bude bránit.

Foto: Josef Zajíc

Shakespeare Ostrava 2016. Logo

Článek

"Novináře beru s nadhledem a myslím, že to k tomu všemu patří. Celá desítka finalistů si musela rychle zvyknout. Zatím mi to nevadí a ráda rozhovor poskytnu. Pokud se vyloženě netýká mého soukromí, tak je to v pohodě," řekla Langerová.

"Jediné, čeho jsem si začala všímat a co mi vadí, že vyjde článek, s nímž jsem neměla nic společného a nic z něj jsem neřekla. Bohužel, šlo o moji rodinu a musím říct, že jsem se dozvěděla vskutku zajímavé věci. Když se budou média navážet do mne, tak ještě budiž, ale pokud se začnou orientovat na mou rodinu, tak to šílím," podotkla s varovným tónem v hlase.  

Milé dopisy jí dodávají chuť k práci

Vycházející pěvecká hvězda si podle svých slov chce zachovat určitou úroveň. "Nejsem na takové věci, abych si dávala seznamovací inzerát na titulní stranu nejčtenějších novin. Když mi pak někdo volal a ptal se mě, kam mají odpovědi poslat, byla jsem nepříčetná. Mám doma haldu dopisů, které vyřizuji postupně, protože si na to nehodlám nikoho najímat. Bylo by to neupřímné a to už bych raději vůbec neodepsala," dává naději čekajícím příznivcům zpěvačka.

Nejvíce ji potěší dopis, v němž po ní nikdo nic konkrétního nechce a jen popřeje vše dobré. "To je potom úžasné a mám daleko větší chuť k práci."

Reklama

Související články

SuperStar Aneta se chystá na koncert Pink

Vítězka soutěže Česko hledá SuperStar Aneta Langerová se zúčastní koncertu zpěvačky Pink, která vystoupí 1. srpna v pražské Sazka Aréně. Spolu...

Výběr článků

Načítám