Hlavní obsah

Andrea Verešová: V srpnu končím s kojením šestnáctiměsíčního syna

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Andrea Verešová stále kojí svého šestnáctiměsíčního syna Daniela. Novinkám přiznala, že v srpnu s kojením skončí. S manželem Danielem jede na dovolenou na jachtu a půjde o první delší odloučení od dětí.

Článek

"Kojím, protože to je pro Daníka nejlepší. Co víc se dá dítěti dát?! Je to zdravé a také se přiznám, že i velmi pohodlné," řekla Novinkám na zahájení filmového festivalu v Karlových Varech Andrea Verešová.

Přiznala, že s kojením ale už v srpnu skončí. "Určitě nepůjdeme do školy a nepřisajeme se k mamince," směje se. "S manželem v srpnu jedeme poprvé bez dětí na dovolenou. S přáteli budeme mít pronajatou jachtu a děti bude v Čechách hlídat jejich babička," prozrazuje. "Takže na konci srpna je s kojením konec," říká rázně.

Verešová se nedávno vrátila z dovolené v Řecku a po skončení festivalu ve Varech se tam opět vrací. Děti Daniel a Vanessa pojedou opět s nimi "Máme to tam rádi, je nám tam fajn," říká. Léto bude mít ale také pracovní.

"Nabídky se opravdu hrnou, nemůžu si stěžovat. Čeká mě v zahraničí i focení kalendáře pro příští rok a také budu fotit kampaň pro kosmetickou firmu. Je toho spousta," dodala Verešová.

Do Karlových Varů si Andrea jako každoročně přivezla asi největší garderobu ze všech celebrit. Kolik má s sebou kufrů, sama ani neví. "To netuším. Do hotelu je ale nesli tři kamarádi a manžel," usmívá se.

Na zahájení dorazila Verešová v šatech od návrhářky Beaty Rajské, výrazné náušnice koupila v Londýně a jsou od návrháře Alexandra McQueena. "V Čechách mám šaty jen na jednu příletižitost. To by mi bulvár dal, kdybych jedny šaty měla dvakrát," dodala modelka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám