Hlavní obsah

Andrea Verešová si chce prodloužit studium

PRAHA

Slovenská miss z roku 1999 Andrea Verešová bude mít letos spoustu práce. Kromě módních přehlídek ji totiž čekají na konci školního roku státní zkoušky na právnické fakultě v Praze, kam nyní chodí do pátého ročníku. Již teď z toho má ale strach.

Foto: Robert Rohál

Nová vánoční alba připravili Monika Absolonová i David Deyl.

Článek

"Už myslím na to, že si to prodloužím. Že si pátý ročník rozložím na dva roky, protože mám hodně povinností, chci se taky věnovat modelingu a moderování, tak abych se nestresovala," svěřila se ve středu Verešová.

Největší strach má ze státnic z trestního a správního práva. Občanské a obchodní má raději, je to prý totiž bližší normálnímu životu. Přestože školu ještě nedodělala, má už teď několik nabídek z advokátních kanceláří. V budoucnu by se právnické praxi prý chtěla věnovat, zatím si ale představuje, že by do kanceláře docházela jednou nebo dvakrát týdně.

Popularita jí podle jejích slov žádné výhody při studiu nepřináší, spíše naopak. "Určitě mi to neulehčuje život. Někdy je pro mě složitější přesvědčit je, že také něco vím, že jsem schopná se naučit," postěžovala si.

Práce v zahraničí

Modelka se ale zároveň přiznala, že začátek roku trochu prošvihla. "Škola nám začala před deseti dny a já tam zatím byla jen jednou, a to kvůli administrativním záležitostem. Mám toho hrozně moc, teď jsem byla pracovně v Londýně, pak v Hamburku, takže jsem školu trochu zanedbala, za což se trochu stydím. Budu muset začít chodit jako poctivá studentka," dodala.

I když po pracovně i soukromě nabitém létě to asi nebude jednoduché. "Letos jsem byla dokonce na třech dovolených, na jedné ještě před létem se svým kamarádem Jaromírem (Jágrem), potom jsem byla s rodinou na Krétě a pak s partou kamarádů na jihu Itálie, kde jsme procestovali tamní ostrůvky," řekla.

"Bylo to velmi příjemné, poprvé jsem byla delší dobu na lodi. Zároveň jsem od května pracovala v Londýně, v Itálii, v Paříži, skoro celý srpen v Německu a ještě se chystám kvůli práci do Barcelony." Tam už stráví ale jen týden. Právě škola a ostatní povinnosti jí nedovolí zůstat déle.

Reklama

Související témata:

Související články

Missky se bez aut neobejdou

K evropskému Dni bez aut, který se ve středu konal i v České republice, se připojily také některé celebrity. Mezi těmi, které v tento den nevyjely vozem, byly...

Výběr článků

Načítám