Hlavní obsah

Aňa Geislerová na mateřství nepomýšlí

Novinky, Korzo
PRAHA

Herečka Aňa Geislerová ve filmu Želary nominovaného na Oscara ztvárnila mladou dívku, která se po nucené svatbě zamiluje do muže o mnoho let staršího. Silný příběh po svém uvedení rozpoutal vášnivé diskuse o vztazích mezi partnery, které odděluje jedna či více generací.

Foto: Střední škola informatiky a finančních služeb

Střední škola informatiky a finančních služeb v Plzni zasvětí veřejnost do tajů logistiky.

Článek

Aňa si však podobnými záležitostmi neláme hlavu a má ve věci jasno.

"Rozumím si více s muži než s ženami a vůbec nerozlišuji, zda jsou starší nebo mladší. Někoho potkáte a buď si s ním rozumíte nebo ne. Absolutně jsem si porozuměla s člověkem, jemuž je okolo sedmdesáti let. Měli jsme na všechno tak podobné názory, až jsme společně začali pracovat," míní herečka.

"Totéž platí o mladších. Objeví se někdo, komu je šestnáct let, a je to natolik provokující, jiné a čisté, že to člověka taky osloví. S věkem to nemá vůbec nic společného," dodala Aňa.

Nezná život celebrit

Přestože se pohybuje ve světě hvězdných osobností, na domnělý život celebrit je doslova alergická.

"Někteří lidé jsou ale skutečně přesvědčení o tom, že takzvaný život hvězdy je nějaký jiný. Vůbec nevím, co si vlastně pod tímto pojmem mám představit. Spousta lidí si zřejmě myslí, že něco děláme a prožíváme jinak, že jsme snad pořád bezuzdně šťastní. Občas se k nám chovají jako blázni," řekla Aňa Geislerová.  

Rodinu nechává osudu

Přestože navenek někdy působí nepřístupně, Aňa je pověstná svou bezprostřední a laskavou povahu. Mnozí přátelé z jejího okolí se proto domnívají, že by byla milující matkou. Mateřství však zatím neplánuje.

"Rodina a děti jsou hezká věc, o založení rodiny ale vůbec nepřemýšlím a nechávám všechno na osudu. Ničemu se nebráním. Zkrátka, až to přijde, tak to přijde," pokrčila rameny herečka.

Reklama

Související témata:

Související články

Ester Geislerová se snaží idioty ignorovat

Herečku a výtvarnici Ester Geislerovou jsem potkala na kamerových zkouškách na film scenáristy a režiséra Karla Janáka Snowboarďáci. Měla by v něm hrát sestru...

Ať žijí Las Geisleras!

Ještě v úterý ráno se herečka Aňa Geislerová, která si zahrála hlavní roli ve filmu Želary, obávala myslet na to, že americká filmová akademie ten den vyhlásí...

Berlinale: Geislerová září mezi hvězdami

Na akci Shooting Stars, která v rámci Berlinale představuje filmovému světu mladé herecké talenty, se mezi dvaceti dalšími herci představila i Aňa Geislerová,...

Výběr článků

Načítám