Hlavní obsah

Američtí dobrovolníci zachránili psy, které majitel nechal napospas hurikánu

Dobrovolníci v americkém městě Leland v Severní Karolíně zachránili šest psů, jejichž majitel uprchl před hurikánem Florence a v kotci nechal zvířata napospas osudu. Kotec byl z části naplněn záplavovou vodou, jejíž hladina se neustále zvyšovala. Nebýt zásahu dobrovolníků, zvířata by se brzy utopila, píše deník Daily Mail.

Foto: Reuters

Psi byli zanecháni v kotci na pospas osudu.

Článek

Video, na němž se dobrovolník Ryan Nichols brodí záplavovou vodou, kterou s sebou přinesl hurikán Florence, a vysvobozuje šestici uvězněných psů, zveřejnil v neděli na svém Twitteru novinář Marcus DiPaola.

„Zachránili jsme šest psů v Lelandu poté, co je majitel nechal zamčené v kotci, který byl plný záplavové vody, jejíž hladina rychle stoupala,“ napsal k videu DiPaola.

„Dostali jsme je ven, když jsme ale místo opustili, voda už byla tak vysoko, že by se tam utopili. Starejte se o své mazlíčky!“ dodal.

Foto: Reuters

Psi plavali po vysvobození do bezpečí.

Na záběrech je vidět, jak psi po otevření kotce rychle plavou do bezpečí, kde jim jejich zachránci následně poskytli jídlo. Video dosud zaznamenalo téměř 6,5 miliónu zhlédnutí.

Reklama

Výběr článků

Načítám