Hlavní obsah

Americké rodeo v Praze

PRAHA

Pražská Sazka Arena se na konci týdne promění v kolbiště amerického rodea. Diváci se mohou těšit na velkolepou show s představením toho nejlepšího, co rodeo přináší. Těšit se můžete na disciplíny jako jsou závod na koni kolem barelů, lasování telátka, jízda na divokém neosedlaném koni a jako vrchol přijde samozřejmě i jízda na divokém býku.

Článek

O tom, že jde o akci typicky americkou, budete přesvědčováni téměř po každou minutu představení. Pořadatelé hodlají maximálně využít potenciálu Sazka Areny a předvést pravou rodeo show 21. století.

Na pódiu se objeví desítky zvířat - jezdečtí koně, divocí koně, býci a honácký dobytek. Návštěvníci se však můžou těšit také na extrémní a nebezepečné sportovní výkony v podání profesionálních jezdů, chytání telat do lasa, zastavení býčka na čas a dokonce i na vystoupení Indiánů.

Soutěžit budou i ženy

Rodeo však nebude pouze mužskou záležitostí. Závod na koni kolem barelů je v Americe totiž disciplínou žen. Na rozdíl od dalších disciplín se zde nehodnotí styl, ale pouze čas. Kůň musí být velice rychlý a inteligentní, ale nesmí být špatně ovladatelný. A to je pouze jedna ze zajímavých disciplín, které na vás čekají.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám