Hlavní obsah

Američanka vezla na střeše nafukovací bazének i s dětmi

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když policisté z Dixonu v americkém státě Illionois zastavili devětačtyřicetiletou ženu, nestačili se divit. Nejenže na střeše převážela nafouknutý bazén, ale kromě toho v něm seděly její dvě nezletilé děti. Dcerky žena posadila do bazénu proto, aby ho zatížila.

Foto: Dixon, Illionois Police Department

Žena vezla děti v bazénku, aby jí neuletěl.

Článek

Policisté zatkli Jennifer Yeagerovou poté, co je o jejím netradičním a hlavně nebezpečném způsobu jízdy informoval jeden z obyvatelů Dixonu. Kolem třetí hodiny odpoledne muži zákona opravdu Yeagerovou jedoucí v Audi Q5 objevili.

Žena opravdu vezla na střeše nafouknutý bazén a byly v něm její dvě dcery. Policistům spadla brada ještě víc, když jim žena oznámila, že děti posadila na střechu do bazénku, aby za jízdy neuletěl.

Foto: Dixon, Illionois Police Department

Jennifer Yeagerová

Yeagerová byla zatčena a obviněna ze dvou trestných činů ohrožení dítěte a dvou trestných činů bezohledného řízení. Zároveň ji policisté obvinili z přestupku nezajištění bezpečnosti pasažéra ve věku mezi osmi a šestnácti lety. Ve středu byla propuštěna z cely na kauci.

Reklama

Výběr článků

Načítám