Hlavní obsah

Američanka má orgasmus pokaždé, když se přejí

Boulder

Většina lidí má z dobrého jídla příjemný pocit, ale tomu, jak se cítí Gabi Jonesová (25), se to jen tak nevyrovná. Pokaždé, když se pořádně nacpe, má totiž orgasmus. Není proto asi překvapivé, že Gabi váží 223 kilogramů.

Článek

Američanka trpí takzvaným syndromem přetrvávajícího genitálního podráždění, což znamená, že dosahuje orgasmu i při zcela běžných činnostech. V extrémních případech mohou ženy, které tímto postižením trpí, dosahovat až tří set orgasmů denně.

Jonesová si prý poprvé všimla, že se děje něco zvláštního, když si dala pořádnou porci zmrzliny. "Moje kamarádky si myslely, že to jen tak hraju. Já jsem byla překvapená, ale neměla jsem žádné pochybnosti o tom, co se právě stalo. Tak jsem šla, koupila si přístroj na výrobu zmrzliny a zanedlouho jsem si báječně užívala, kdykoliv se mi zachtělo," líčí Gabi.

Na svém webu se přejídá pro fanoušky

A nejen to. Tato podnikavá mladá žena ze státu Colorado si zřídila webové stránky pro fetišisty (www.gaininggabi.com), kteří platí za to, že se dívají, jak jí a jaké u toho má pocity.

Také jí posílají dárky, povětšinou jedlé. Není proto divu, že za posledních pět let přibrala celých 95 kilogramů. Podle tabulek je sice morbidně obézní, ale ona sama tvrdí, že je zdravá a fit.

Reklama

Výběr článků

Načítám