Hlavní obsah

Američan zavraždil svou přítelkyni, pak chtěl prodat auto s jejím tělem na sedadle

Policie v americkém městě Nashvillu obvinila jednatřicetiletého Roberta Miquela Johnsona z vraždy jeho přítelkyně, čtyřiačtyřicetileté Pamely Pazové. Tělo ženy bylo objeveno na parkovišti na okraji města. Policie obvinila Johnsona poté, co vyšlo najevo, že se pokusil prodat auto, na jehož zadním sedadle nechal tělo oběti.

Foto: MNPD

Robert Miquel Johnson

Článek

Tělo Pamely Pazové pocházející z nedaleké Smyrny bylo objeveno 2. května nad ránem na malém odlehlém parkovišti. Podle soudního patologa byla žena uškrcena. Naposledy byla viděna se svým přítelem Johnsonem, pro policii se stal jedním z podezřelých.

„Byl vyslechnut a měl alibi,“ uvedla nashvillská policie v tiskovém prohlášení. I tak ale putoval Johnson pod zámek. Ukázalo se totiž, že se nedostavil k výslechu v nesouvisejícím případu a byl na něj vydán zatykač.

Zlom ve vyšetřování vraždy nastal tento týden, když policisté našli svědka, který vyvrátil Johnsonovo alibi. Navíc se ukázalo, že den předtím, než bylo tělo nalezeno, se Johnson pokoušel prodat auto své přítelkyně, přičemž její tělo bylo celou dobu na zadním sedadle.

Teenager zabil v Londýně dvě sestry, aby mu démon zajistil výhru v loterii

Evropa

Prodej nevyšel a Johnson pak zřejmě tělo pohodil na parkovišti. Muž bude v nadcházejících dnech převezen z okresu Wilson County, kde byl obviněn z několika nesouvisejících trestných činů a čeká ho obvinění z vraždy prvního stupně.

Reklama

Výběr článků

Načítám