Hlavní obsah

Američan žaluje vlastní rodiče, že mu zničili sbírku filmů pro dospělé

Novinky, nčs

Kuriózním případem se musí zabývat úřady v americkém Michiganu. Kvůli sbírce filmů pro dospělé tam žaluje syn vlastní rodiče. Ti podle něj zničili jeho sbírku v hodnotě desítek tisíc dolarů. Otec 40letého muže však oponuje, že sbírku zničili pro synovo dobro.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Charlie, jak je muž v amerických médiích označován, žil u svých rodičů poté, co se rozvedl a našel útočiště v jejich domě.

Po měsících strávených s rodiči se odstěhoval z Michiganu do sousední Indiany, kde našel nový domov. Když za ním dorazili rodiče a přivezli mu zbytek věcí, chyběla mezi nimi sbírka filmů pro dospělé, kterou si Charlie tvořil už od školy.

Rozzlobený Charlie podal na rodiče žalobu, kterou nejdříve prokurátor smetl ze stolu. Charlie nicméně stále po rodičích požadoval částku téměř 87 tisíc dolarů (téměř dva miliony korun).

Problémy už na škole

Podle něj má sbírka takovou hodnotu zejména proto, že některé filmy už nejsou k sehnání a jedná se o vzácné kousky. Otec muže však uvedl, že sbírku zničil v synově zájmu. Doslova uvedl, že sbírku zničil v zájmu synova „mentálního a emočního zdraví”. Doplnil, že totéž by udělal, kdyby v Charlieho pokoji našel kilo tvrdých drog.

S tímto vysvětlením se však Charlie nespokojil. „Mohli jste mi říct rovnou, že s mými věcmi máte problém. Šel bych bydlet jinam. Vy jste ale mlčeli a teď jste se mi pomstili,” sdělil svůj pohled na věc Charlie.

S pornografickým obsahem měl problémy už na škole, kdy kvůli prodeji filmů s hvězdičkou byl dokonce vyloučen, jak uvádí server Fox News.

Charlie se rozhodl poslat dalších 44 e-mailů, kde si stěžuje na zničení své sbírky. Prokurátor však i napodruhé rozhodl nevznést vůči rodičům obžalobu.

Reklama

Výběr článků

Načítám