Hlavní obsah

Ally McBealová si bere bezdomovce

LOS ANGELES

Horkou chvilku zažil partner herečky Calisty Flockhartové a hrdina ságy o Indiana Jonesovi čtyřiašedesátiletý Harrison Ford. Musel totiž podezřívavým představitelům zákona vysvětlovat, že není bezejmenný bezdomovec, který se vloupal do cizí limuzíny, aby se v ní prospal z alkoholového opojení.

Článek

K incidentu došlo před studiem, kde se populární představitelka Ally McBealové podílela na natáčení nového televizního seriálu. Ochranka si všimla podezřelého muže, jak se uvelebuje na zadním sedadle vozu zaparkovaného před budovou. Protože byl neoholený, prošedivělé vlasy měl rozcuchané a i jinak působil neupraveně, domnívala se, že jde o bezdomovce a alarmovala policii, aby ho zadržela.

Přivolaná hlídka ho probudila, avšak tvrzení údajného delikventa, z jehož úst vycházely alkoholové výpary, že je Harrison Ford a v autě čeká na svou družku, příliš nevěřila. Z trapné situace ho musela vysvobodit až přivolaná Calista, která jeho totožnost potvrdila.

"Šlo o zbytečný poplach," komentovala záležitost devětatřicetiletá herečka. Rozhodně vyloučila, že případ by mohl mít jakýkoli vliv na její vztah s Harrisonem Fordem a zdůraznila, že se ještě v letošním roce chtějí brát. A pochlubila se diamantovým zásnubním prstenem od Tiffanyho, který ji životní druh před nedávnem věnoval.

Reklama

Související témata:

Související články

Indiana Jones je stále zamilovaný

Slavný představitel filmového hrdiny Indiana Jonese, americký herec Harrison Ford, nelituje změny, která se s ním stala před několika lety. Opustil svou...

Ally McBealová přiznala svou anorexii

Populární televizní seriál Ally McBealová byl již dříve obviněn ze šíření poruch příjmu potravy celým štábem po dobu pětiletého natáčení. Teprve nyní přiznala...

Výběr článků

Načítám