Hlavní obsah

Alice Bendová si intrikářství užívá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Herečce Alici Bendové, která v seriálu Rodinná pouta hraje intrikářskou Simonu Pražákovou, se její role i přes záporný náboj líbí. Ztělesnění mladé ženy, která se snaží vnutit Adamovi Rubešovi, si Bendová naopak užívá.

Foto: Jan Pařík

Prostějov je opět nejlepší mezi mladšími žáky.

Článek

"Když jsem přišla na konkurz a dostaly se mi do ruky první texty, říkala jsem si - tak to je zase další mrcha. A pěkná. Ale o tu roli jsem moc stála. Líbila se mi a věděla jsem, že pokud budu obsazena, se Simonou si užiju ještě hodně legrace," popsala Bendová své první dojmy ze seriálové role.

Herečka uvedla, že se sice její postava Pražákové v podstatě nemění, nicméně má pocit, že poslední dobou trošku přitvrzuje. "Po přečtení připravovaných dílů můžu říct, že jsem sama překvapená, čeho všeho je ta holka schopná," prozradila Alice. "A já jí v tom ještě mám pomáhat," dodala se smíchem.

Bendová by si ve skutečném životě s Pražákovou vůbec nerozuměla. "Jak by si člověk, v mém případě celkem normální, mohl rozumět s někým tak prolhaným, intrikánským, jdoucím přes všechno a všechny, často zlým a závislým převážně na penězích?" zamyslela se.

Obdobně jako Alice se na svou roli v Rodinných potech těšila i další seriálová protagonistka Zdeňka Žádníková-Volencová, která hraje Ivanu Kučerovou-Hruškovou. "No na tebe se, holka, už těším!" byla její první reakce na svou seriálovou postavu.

S Ivanou má i něco společného. "Pravděpodobně bychom si spolu šly zacvičit a poté si obě objednaly mochitto," uzavřela Zdeňka.

Reklama

Související témata:

Související články

Adam z Rodinných pout okouzlil sestřičky

Herec Tomáš Krejčíř, který v televizním seriálu Rodinná pouta ztělesňuje postavu Adama Rubeše, v uplynulých dnech ohrozil natáčení dalších dílů. Onemocněl...

Výběr článků

Načítám