Hlavní obsah

Alice Bendová: Kvůli dětem chce odmítnout hlavní roli

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Herečka Alice Bendová se chystá na moderování nového pořadu a zřejmě kvůli tomu přijde o seriálovou roli, kterou ji scénáristé šili na tělo. "Kvůli dětem bych to nezvládla. Strop je pro mě pracovat dva dny v týdnu a to mi zabere nový pořad na TV Barrandov," vysvětlila Bendová Novinkám.

Článek

Bendová se rozhodla přijmout nabídku na moderování nového pořadu na TV Barrandov Svatby jako řemen a zbývající čas chce věnovat svým dětem Alici a Vaškovi.

"Svatby jsou jediná stálá práce, kterou si nechám. Chystá se nový seriál, ve kterém mi roli psali na tělo, ale kvůli rodině nabídku v tuto chvíli budu muset odmítnout. Pokusím se samozřejmě domluvit, že bych třeba naskočila později. V jednu chvíli vzít zkrátka dva časově náročné projekty kvůli dětem nemůžu," vysvětluje Bendová.

"Věřím, že se s producenty seriálu domluvím, jde o dlouhodobý projekt. Doufám, že to scénáristé třeba trošku přepíšou, abych mohla nastoupit do natáčení třeba za čtvrt nebo za půl roku," řekla herečka.

V současné době se chce soustředit na Svatby jako řemen. Natáčet začne již ve čtvrtek. "Pořad mi bude zabírat dva dny v týdnu. Hodně tomuto projektu věřím. Je to o lidech, o srandě, je to živý," vysvětluje Alice.

"Je to o různých tipech svateb - českých, vietnamských, romských nebo moravských. Na svatby budu i jezdit. Nebudu tam celou dobu, na večírcích nehodlám tančit do rána. Budu na začátku a hurá domů," upřesňuje Bendová.

Když nebude doma, péči o děti prý v pohodě zvládne manžel nebo babičky. "Už teď si manžel bere ve čtvrtek a pátek v práci volno. Má vlastní firmu, tak se sám se sebou o volnu celkem v pohodě domluví," dodává.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám