Hlavní obsah

Alanis Morissetteová přijala nabídku k sňatku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ONTARIO

Kanadská zpěvačka Alanis Morissetteová přijala galantní nabídku k sňatku, kterou jí učinil její přítel, herec Ryan Reynolds. Přesné datum svatby zatím snoubenci nestanovili. Informaci ve středu přinesl americký internetový server Hello!.

Foto: Josef Zajíc

Svíčky na Masarykově náměstí v Ostravě.16.11.2015

Článek

Reynolds se žádosti o ruku zhostil na jedničku. Aniž by o tom Morissetteová věděla, nasedl do letadla směrem do Otawy a odebral se do domu jejích rodičů, aby dostal od otce svolení. Teprve pak před Alanis zdvořile poklekl.

"Bylo to velmi prosté a sladké," vyprávěla Alanis, "a také šokující," dodala vzápětí. Na nabídku k sňatku přikývla, již dávno prý věděla, že Ryan je muž, s nímž by mohla strávit zbytek svého života. 

Neuvěřitelný muž

Na svého snoubence pěje samou chválu. Podle ní je odvážný, může s ním o čemkoliv mluvit a navíc je také zodpovědný. "Zkrátka, je neuvěřitelný," prohlásila zpěvačka.

Reynolds své vyvolené na důkaz věrné lásky daroval 2,5karátový platinový prstýnek posetý smaragdy. 

Třicetiletá zpěvačka a její o tři roky mladší partner se spolu začali stýkat před dvěma lety. Jejich láska vykvetla na základě několika emailových dopisů, které si tehdy vyměnili. 

Reklama

Související články

Alanis Morissetteová se svlékla na pódiu

Světoznámá kanadská zpěvačka Alanis Morissetteová šokovala publikum i televizní diváky v kanadském Edmontonu při nedávném předávání ocenění Juno Awards, obdoby...

Kanadské střídání: Lavigne za Morissette

Nová alba Avril Lavigne a Alanis Morissette, dvou rockových zpěvaček, se srazila květnovým termínem vydání. Ta první byla dosud považována za princeznu...

Výběr článků

Načítám