Hlavní obsah

Aichmajerová dostala k 31. narozeninám striptéra

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Moderátorka Eva Aichmajerová oslavila ve velkém stylu své 31. narozeniny. Kolegyně Martina Gavriely jí objednala striptéra, což Aichmajerovou pořádně naštvalo. "Tento druh zábavy nesnáším, zkazilo mi to celý večer. To fakt Martina neodhadla," řekla Novinkám moderátorka.

Článek

"Tohle byl opravdu nevhodný dárek. Obzvlášť, když na narozeninách pochopitelně nechyběl můj manžel," řekla Novinkám Aichmajerová. I když není žádná puritánka a v minulosti nafotila pořádně odvážné fotografie, ze striptéra radost neměla.

"Neustále požadoval, abych na něj sahala, dával mi ruce na intimní partie. Několikrát jsem zopakovala, aby toho nechal, ale on se rozhodit nenechal a neustále na mě sahal dál. Vzala jsem si proto mikrofon a požádala ho, aby svojí práci nedokončil a odešel," vysvětluje Aichmajerová, která je ve druhém měsíci těhotenství a s manželem se těší na druhého potomka.

Manžel prý přítomnosti striptéra snášel dobře. "Rád nebyl a také mu to přišlo velmi nevhodné. Jinak ale nežárlí. Ví, že je pro mě jediným mužem a nejúžasnějším chlapem na světě," dodala moderátorka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám