Hlavní obsah

Affleck chce svatbu, J.Lo. řádí s exmilencem

– LOS ANGELES
Novinky, Korzo

Hollywoodský herec Ben Affleck se definitivně rozhodl, že vstoupí s Jennifer Lopezovou do manželského svazku. Ostře sledovaný pár však odmítá prozradit datum svatby, o které se veřejnost dozví až několik dnů po obřadu.

Foto: Robert Rohál

Plakát zvoucí na akci.

Článek

"Nestanovili jsme zatím žádné určité datum, ale pokud už se na nějakém domluvíme, nikomu ho nebudu ochotně prozrazovat," prohlásil Ben.

Ben září štěstím

Affleck s Jennifer plánovali svatbu již v srpnu loňského roku, tehdy z ní však sešlo kvůli šílenému období, kterým pár údajně procházel. "Vystupňovalo se to v naprosté šílenství a štvanici na naše soukromí, vymklo se to naší kontrole a dopadlo to dost špatně," zdůvodnil herec, který v minulosti několikrát napadl novináře z narušování soukromí.

Nyní obrátil a ochotně se svěřuje americkým a britským deníkům se slabostí, kterou ke své snoubence chová.

"Jsem opravdu jedním z nejšťastnějších mužů na světě, protože mám takovou úžasnou přítelkyni," tvrdí Affleck.  

Jennifer si užívá po svém

Zatímco Ben, který je na propagačním turné po Velké Británii, si Jen nemůže vynachválit, herečka si v současnosti ve Státech nespoutaně užívá všech rozkoší života. Partnera jí při tom nedělá nikdo jiný než její bývalý životní druh a proslulý rapper P. Diddy, vlastním jménem Sean Combs, s nímž se Lopezová rozešla již v roce 2001.

Nyní s ním byla spatřena v jednom nočním podniku v Miami Beatch. "Na parketu se tiskli k sobě tak vášnivě, jako milenci po dlouhém odloučení. Předvedli nám skvělou peep-show," charakterizoval jejich počínání jeden z očitých svědků.

Reklama

Související témata:

Související články

Matka Lopezové zbožňuje Bena Afflecka

Zpěvačku a herečku Jennifer Lopezovou v posledních dnech provázejí rozchody a návraty, několikeré termíny svatby, dohady a spekulace. Mnoho lidí z okolí...

Výběr článků

Načítám