Hlavní obsah

Aerolinka dopravila do Británie mazlíčky, které kvůli koronaviru opustili majitelé

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Padesátku opuštěných koček a psů dovezly do Velké Británie z Kypru aerolinky British Airways. Mazlíčky kvůli koronaviru opustili majitelé, teď by měli podle serveru Daily Mail najít nový láskyplný domov.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Z kyperské Larnaky dopravila společnost British Airways celkem 36 psů a 14 koček. K jejich záchraně přispělo několik organizací, které jim po příletu poskytly zdravotní prohlídku a nyní jim plánují najít domov. Někteří noví majitelé si zvířata už převzali.

„V těchto těžkých časech se náš tým snaží dopravit domů nejen zákazníky a klíčové zásoby. Jsme potěšeni, že jsme mohli podpořit i tuto misi a dovézt tyto čtyřnohé mazlíčky do Británie a dát jim tak šanci na pohodlnější život s novými majiteli,“ uvedl kapitán Paul Walker-Northwood, který byl jedním z členů letu.

Velká Británie kromě zvířat ale do vlasti sváží i množství krajanů, kteří se zasekli kvůli epidemii koronaviru v zahraničí. Repatriační lety organizují i další státy, včetně Česka.

Letištní personál připravil pro turisty mířící domů z Bali hudební překvapení

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám