Hlavní obsah

Adéla Gondíková dala sbohem Go-Go šou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Stala se druhou nejúspěšnější ženou televize Nova. Herečku a moderátorku Adélu Gondíkovou (32) si oblíbili televizní diváci v pořadu Rady ptáka Loskutáka a v zábavném pořadu Go-Go šou, který uváděla s bratrem Daliborem. Ten byl ale počátkem nového roku zrušen a Gondíková se rozhodla vrátit na divadelní prkna.

Článek

"Přitom teď v posledním lednovém Go-Go šou jsme měli velmi dobrou sledovanost. Ale na podzim nám klesla, protože se lidé více dívali na reality show. Nejdříve jsme přemýšleli, jak pořad inovovat a změnit, ale pak jsme zjistili, že my dva se asi těžko nějak zásadně změníme. Spíš se pokusíme vymyslet úplně nový projekt, ale teď na to ani nemám myšlenky. Od té doby, co jsem porodila, jsem nehrála v divadle a nyní mi ředitel Fidlovačky Tomáš Töpfer nabídl velice neobvyklou roli v komedii A je to v pytli, která bude mít premiéru v březnu. Takže se vracím na jeviště a zahraji si dokonce albánského uprchlíka, o němž si nejprve všichni myslí, že je muž," řekla herečka a moderátorka.

Jedenapůlletá dcera Nelly si bude muset teď zvykat na její večerní odchody do divadla. Až dosud se jí Gondíková se svým manželem Ondřejem Brouskem maximálně věnovala. "Z Nellinky máme obrovskou radost, dělá velké pokroky. Už se ukazuje, jak je muzikální. Když Ondřej hraje na piano, hned je u něj a snaží se do něj taky bušit. A mluví, dávno říká táta a teď dokonce i máma. Ona totiž začala se slovem táta," řekla bez žárlivosti pyšná maminka.

Po porodu si zkrátila vlasy

Moderátorka je stále štíhlá a plna půvabu. Nic zásadního pro to prý nedělá, ani diety nedrží. "Naštěstí se mi po porodu rychle vrátila figura, tak jsem se nemusela trápit s tím, jestli se dostanu do nějakých šatů. Ale je to i tím, že mám pořád co dělat. Nellinka mi zabere hodně práce a když k tomu připočtu natáčení Rad ptáka Loskutáka a nyní už zase práci v divadle, tak opravdu diety držet nemusím. Všechnu energii ze sebe bez problému vydám," svěřila se Gondíková, která po dlouhé době přece jen něčím změnila image. Zkrátila si vlasy.

Reklama

Související témata:

Související články

Adéla Gondíková porodila dceru Nelly

Herečka a moderátorka Adéla Gondíková ve středu večer krátce po 20. hodině porodila svého prvního potomka. Na svět přivedla dcerku, která dostala jméno Nelly....

Adéla Gondíková kojí, Brousek v noci skládá

Moderátorka a herečka Adéla Gondíková a nejmladší z hereckého rodu Brousků Ondřej si léto užívali s miminkem. Od poloviny července je jejich rodina tříčlenná,...

Gondíková se snaží dceru uspat zpěvem

Novopečená maminka Adéla Gondíková je ze své osmiměsíční dcery Nely doslova nadšená, i když přiznává, že je pro ni mateřství dost náročné. Zvláště proto,...

Výběr článků

Načítám