Hlavní obsah

Adamovská záviděla Špačkovi dárek

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zlata Adamovská nedokázala potlačit mimiku obličeje a když expert na etiketu Ladislav Špaček ukázal parfém, který dostal na slavnostním večírku kosmetické značky Guerlain, doslova vytřeštila oči. Galavečeru se zúčastnily i vítězky letošního ročníku České Miss a další tváře českého šoubyznysu.

Článek

Ladislav Špaček během celého večera zářil a rozdával úsměvy na všechny strany. Jak by také ne, podobné akce, kterým vévodí etiketa a decentní vystupování, jsou doslova vodou na jeho mlýn. Údernými žerty a poznámkami pak v průběhu večera okouzloval mnoho přítomných dam.

:. Aňa Geislerová si obhlížela historickou kosmetiku z počátku dvacátého století.

FOTO: archiv Guerlain

:. Těhotná misska Lucie Králová s manželem Zdeňkem Kaufmannem

FOTO: archiv Guerlain

To, že na žádné akci nesmí chybět krásné ženy a dívky, potvrdily i vítězky České Miss. Trio Lutovská, Budková a Šťovíčková tak nesmělo na večírku chybět. Využili jsme toho a zeptali se Ivety Lutovské, jak to má ona s parfémy a voněním se.

:. Vítězky České Miss na večírku

FOTO: archiv Guerlain

"Nedá se říci, že bych měla jeden jediný parfém, který bych používala a nemohla se bez něj ani hnout. Vždy mám tak tři až čtyři parfémy, které střídám podle toho, zda jde o normální či večerní akci a také podle ročního období," řekla Novinkám Česká Miss 2009 Iveta Lutovská.

Reklama

Výběr článků

Načítám