Hlavní obsah

Absolonová přibírá při divadelních zkouškách

– Praha
Novinky, Saša Šeflová

Zpěvačka Monika Absolonová (34) byla zvyklá, že při zkouškách muzikálů obvykle ze stresu a náročných choreografií hubla. Nový titul Světáci je ale výjimkou. "Všichni kolegové nosí na zkoušky jídlo a cpeme se," přiznala Novinkám.

Foto: Michaela Feuereiselová, Novinky

Monika Absolonová si postěžovala, že ji kolegové vykrmují.

Článek

Monika začala po odchodu z divadel, kde působil Michal David, s nímž se pohádala, pracovat jinde. Už v květnu má premiéru muzikál Světáci. Ztvární v něm roli, kterou ve filmové verzi hrála Iva Janžurová. "Do té doby ale budu vypasená jako postava, kterou ve filmu hrál pan Libíček," smála se Monika.

Zpěvačka přiznala, že zkoušky v Branickém divadle připomínají spíš jídelní orgie. "Aleš Háma peče fantastické slané koláče, Martin Sobotka skvělé záležitosti z masa. Já přispěla třeba tuňákovou pomazánkou, po které se hned zaprášilo," řekla Absolonová.

Foto: Michaela Feuereiselová, Novinky

Monika Absolonová zkouší muzikál Světáci

"Já zase peču makové buchty. Ale ať si Monika nestěžuje na naše výtvory. Sama si nosí kostky másla, které maže na loupáky," napomenula ji kolegyně Mahulena Bočanová, která v divadelním spolku Háta působí už několik sezón.

Foto: Michaela Feuereiselová, Novinky

Monika Absolonová zkouší muzikál Světáci

Absolonová si po skončení angažmá v pražských divadlech Hybernia a Broadway nabrala spoustu další práce. V Hybernii ale opět vystupovat bude. "Dohrávám muzikál Dracula a také budu mít v Hybernii svůj koncert, který bude točit Česká televize," upřesnila. "Vztahy s Michalem Davidem se uklidnily," doplnila.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám