Hlavní obsah

Jan Kraus synům do výběru žen nemluví

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Pokračovatelům svého rodového příjmení herec a moderátor Jan Kraus, jehož popularita momentálně dostoupila nadoblačných výšin, do výběru žen nemluví. "Je to jejich soukromá věc. Pokud jde o tyto vztahy, se svými syny je ani moc neprobírám. Myslím si, že v tomhle směru nemám, co bych jim nabídl," řekl sebekriticky Kraus.

Článek

Jeho vysněnou ženou není vnadná blondýna Kateřina Hamrová, se kterou vede před rozhlasovým mikrofonem Frekvence 1 pravidelně dialogy, nedávno vydané i na hudebních nosičích pod názvem Kraus a blondýna. A kdo tedy naprosto uchvátil sarkastického glosátora naší všední reality?

"Kateřinu znám příliš důvěrně z pracovního hlediska a nerad slučuji profesionální vztahy s osobními. Vnímám ji jako kolegyni a ne jako ženu, kterou bych si prohlížel jako chlap," prohlásil moderátor. Jak se ostatně dalo čekat, pokračoval: "Mojí osudovou ženou je Ivana Chýlková." Dokázal tak, že je pravým gentlemanem. Na svou současnou partnerku, vynikající herečku, totiž nedá dopustit a pěje na ni jen chválu.

"Líbí se mi hodně žen a závisí to na mnoha věcech, ale na prvním místě je vždycky inteligence. A Ivana se mi líbí prostě vším," pochválil jednu z nej.

Kateřina Hamrová, která se na křtu CD Kraus a blondýna nechala slyšet, že je do Jana zamilovaná, ale nemusí věšet hlavu. Ještě stále existuje varianta, že by se do ní mohl pobláznit alespoň jeho syn, muzikant David. Jak Hamrová s úsměvem podotkla, tím by prý také nepohrdla.

Reklama

Související témata:

Související články

Kraus na Novu neodchází

Pořad Uvolněte se, prosím moderátora Jana Krause se nestěhuje na Novu. Kraus prý měl výhrady k některým lidem z České televize, která vysílá jeho pořad...

Kraus natočil na Slovensku svou první talk-show

Populární český moderátor Jan Kraus natočil v pátek na Slovensku první díl svého nového pořadu Bez obáv, prosím!, kterou bude od konce dubna jednou měsíčně...

Výběr článků

Načítám